In je…….

In je element

Passioneel, zakelijk, vurig, ontbranden, emotioneel, nuchter, luchtig, flexibel, relativeren, twijfelen, reageren, no-nonsense, schakelen …..

Raak je steeds weer op dezelfde manier in de problemen? Heb je moeite met het vinden van de juiste toon? Weet je niet hoe je dat zou kunnen veranderen? 

Individueel- of groepsprogramma voor (jong)volwassenen. Het doel is deelnemers op een ontspannen(de) manier te laten ervaren dat je invloed hebt op je manier van reageren. Daar waar reacties niet meer passend zijn, kun je andere keuzes leren maken. Het kan hierbij gaan om reacties op een ander zowel als op jezelf.

Duur: 10 x 11/2 uur.

 

‘ In je element’ is gebaseerd op de acteer- en regiemethode van Helmert Woudenberg: vuur, water, lucht en aarde. Het in spel ontdekken wat jij met de elementen kunt is een leuke, verrassende zoektocht.

 

Door je bewust te worden van de eigenschappen en krachten van de elementen en inzicht te verkrijgen in je persoonlijke rangschikking (hoe het bij jou werkt en hoe het voor jou werkt), kun je je reactie op anderen en jezelf verbeteren. Je krijgt er als het ware controle over. Je kunt een reactie kiezen die geschikt is in een bepaalde situatie.